Om os

Ideen om afvikling af en golfmatch for ”gamle”, tidligere kollegaer i rejsebranchen blev startet af Susan Blæsbjerg, Finn Sandvei og Poul Ditlev i efteråret 2008.

Efter flere tiltag, besluttede de tre, at gøre alvor af snakken, og datoen 5. september 2008 blev booket. Lynhurtigt var en deltagerliste på 14 personer klar, og invitationer blev sendt ud. Af de 14 inviterede takkede 10 ambitiøse golfere ja – og de resterende 4 var enten arbejdsramt eller på rejse i det store udland, men håber på invitation når/hvis initiativet gentages.
Hammel Golf Klub var valgt, og dagen startede med kaffe/the og rundstykker, og nostalgisk hyggesnak. Scorekort blev udleveret og første bold var klar på første tee kl. 9:00. Super golfvejr, behagelig temperatur og banen i topform.

Der blev spillet god golf – og måske også mindre god golf, og der blev hygget. Men fakta er at alle gennemførte 18 huller, og var klar til frokost – og mere nostalgisk snak. Inden præmie overrækkelsen var der en god lang snak om ideen bag A.T.H. Invitational, og alle var enige om at gøre det til en tilbagevende begivenhed. Gerne to gange om året. Næste gang blev aftalt til fredag den 1. maj 2009. Der var også enighed om at begrænse antallet af deltagere så alle kan bevare overblikket og netværket. Hvorfor det ikke er muligt at tilmelde sig arrangementerne – man skal inviteres, hvilket navnet ”Invitational” indikerer.

Det primære formål er en hyggelig runde golf med gamle, tidligere kollegaer i branchen.
Og hvorfor så navnet ATH Invitational – ja noget skulle barnet jo hedde. Da der på listen er repræsentanter for Airline, Travel og Hotel var det nærliggende at bruge forkortelserne ATH.

Tak for opbakning om arrangementet – på gensyn til næste arrangement
Sam Snead: “Thinking instead of acting is the number one golf disease”